Ervaringen met Vitaforce: klanten aan het woord

Ervaringen met Vitaforce: klanten aan het woord

Jenny te G

Begin 2020 kreeg ik een enorme aanval van eczeem over praktisch mijn gehele lichaam. Mijn gezicht, buik, borst, rug, armen en benen herkende ik niet meer. Ik heb de huisarts en diverse dermatologen bezocht, welke zalven hebben voorgeschreven. Echter boden er geen enkel duurzaam resultaat. Va-via werd ik opmerkzaam gemaakt op paardenmelk, die opzienbarende resultaten zou geven. Snel had ik de naburige paardenmelkerij Orchid's in het plaatsje Zeeland (gemeente Landerd) bezocht. Zodoende ben ik eind mei 2020 begonnen met de dagelijkse inname van 250 ml paardenmelk. De smaak is zeer neutraal, dus geen enkel probleem. Aanvullend op de paardenmelk gebruikte ik Remedy. De combinatie bood mij hoop, en al snel zag ik het resultaat. Eind september was ik vrijwel geheel genezen, maar gebruik ik toch nog voor de zekerheid 2 capsules paardenmelk om af te bouwen. Ik kan u uit de praktijkervaring dus 100 procent aanraden paardenmelk (crème) te gebruiken i.p.v. chemische zalfjes. Die pakken het werkelijke probleem (een verstoorde darmwandwerking) nooit aan. Zonder overdrijving is dit voor mij een wondermiddel.

Groeten van J, 17 oktober 2020

Producten die ik gebruik:

Met de Gedroogde Paardenmelk heb ik de werkzame stoffen opgebouwd. Na 4 maanden ben ik overgegaan op de Capsules die ik nog 2 maal daags slik. Voor jet geval er toch plotselinge eczeem uitbraken komen heb ik altijd een potje Remedy in de kast staan.

Annie L.

Hallo beste mensen,

Ik kan niet in een paar woorden omschrijven hoe blij ik ben met deze producten. Bijna 4 jaar geleden kreeg ik problemen met mijn gezondheid, en vanaf toen moest ik medicijnen gaan en blijven gebruiken. Maar toen kwam het volgende probleem, de bijwerkingen waren zo heftig dat het bijna onmogelijk leek om een goede balans te vinden. Ik had vooral veel last van jeuk maar de psoriasis in mijn oor was bijna niet te verdragen, ik had geen nachtrust meer. Vanaf toen ben ik jullie producten gaan gebruiken en met een wonderbaarlijk groot succes. Ik ben begonnen met capsules, en de Remedy blijven smeren. Het resultaat is nog steeds verbluffend. Dat zo’n product zoveel ondersteuning kan geven, hoe blij kun je dan zijn. Ook is het makkelijk om mee te nemen op reis en vakantie.

Bedankt en Groetjes van A, 5 mei 2021

 De producten die ik gebruik:

Ik hoef nu alleen nog maar de Remedy te gebruiken.

Terug naar blog