De kracht van Vitaforce

Wat maakt paardenmelk zo bijzonder?

Paardenmelk is een uniek natuurproduct dat een goede darmflora bevordert. Dit komt door de unieke samenstelling van paardenmelk, die verassend veel op menselijke melk lijkt. Paardenmelk bevat veel bouwstoffen en makkelijk opneembare vitaminen, geeft de huid weerstand en bevordert de doorbloeding. Hierdoor zijn verzorgingsproducten die een hoog percentage paardenmelk bevatten uitermate geschikt voor de verzorging van huid en haar. Met name de droge, rode of gevoelige huid heeft veel baad bij het smeren van producten met paardenmelk.

Wie zijn wij?

Wij zijn familie van de Laar uit Zeeland (een dorp in Noord-Brabant). In 1989 kochten Carla en Paul hun eerste merrie. Al snel groeide de veestapel uit tot 330 waarvan 100 jaarlijks een veulen krijgen. Paardenmelk wordt namelijk gedronken ter ondersteuning van de darmflora en als aanvulling óf vervanging voor medicijngebruik. Sinds 2004 zijn we begonnen met het verwerken van de paardenmelk in verzorgingsproducten om voornamelijk huidproblemen zoals eczeem, psoriasis of dagelijkse irritatie sneller aan te kunnen pakken. De lijn is geheel op natuurlijke basis om de paardenmelk het best tot zijn recht te laten komen. Voorheen verkochten wij de producten in een boerderijwinkel aan huis maar sinds kort zijn we ook online te vinden met een missie: meer mensen een goede oplossing bieden voor hun gevoelige huid. Geen onzin gewoon iets dat werkt voor een normale prijs. Benieuwd wat het beste bij jou past? Kijk dan even naar onze producten.
(van links naar rechts) Carla, Damy, Paul van de Laar

 (van links naar rechts: Carla, Damy & Paul van de Laar)

Jouw huid is een weerspiegeling van jouw darmflora.

Een goede darmflora en goede stofwisseling is van belang voor vele lichaamsfuncties. Door de darmflora te versterken en de stofwisseling te bevorderen geeft het supplementen van paardenmelk een positieve bijdrage op jouw gezondheid. Jouw huid is hier een weerspiegeling van.
Vele (kleine) huidproblemen beginnen namelijk van binnenuit. Door dit te voorkomen laat Vitaforce jouw huid stralen. Hiervoor hebben wij onze suppelementenlijn ontwikkeld. Deze lijn is gericht op lange termijn, voor direct en zeker resultaat raden wij het altijd aan om ook onze huidverzorgingslijn te bekijken.

 

Mijn huid kan direct een boost gebruiken, wat nu?
Om meteen eczeem, psoriasis of andere huidirritaties aan te pakken hebben wij paardenmelk verwerkt in crèmes, balsem of shampoo. Hiervoor hebben wij onze huidverzorgingslijn ontwikkeld. Al onze producten zijn niet getest op dieren en zijn hyppo-allergeen.  De combinatie van zowel het supplementeren en smeren zorgt voor een natuurlijk resultaat van zowel binnen als buiten. Hierdoor merken onze gebruikers niet alleen snel, maar voornamelijk ook blijvend resultaat die verder gaat dan alleen een stalende huid. Vitaforce zorgt naast jouw huid ook voor jouw gezondheid.
Vitaforce zorgt voor:
✔ Een goede darmwerking en darmflora
✔ Bevordering van het immuunsysteem
✔ De zuivering van de huid
✔ Een bijdrage aan jouw hart, bloedvaten, bloeddruk en cholesterolspiegel
✔ De bevordering van het opnemen van vitamines en mineralen
✔ Sterkere botten en gewrichten
✔ Een sneller herstel na ziekte
✔ Een stimulering van de spijsvertering, de spieren en bloedcirculatie
✔ Een gunstige werking op ouderdomsverschijnselen
✔ Een soepele en veerkrachtige huid